Kerst Indoor Sport Spektakel

Op 19 december 2018 vindt het Kerst Indoor Sport Spektakel (KISS) weer plaats! KISS is voor iedereen gratis toegankelijk, ook voor niet-ACLO kaart houders. Tijdens deze avond sluiten we het sportieve jaar af met een mooi programma en staat het ACLO Sportcentrum volledig in het teken van kerst.

Hieronder volgt het volledige programma van KISS, inclusief de optie om aan te melden voor elk individueel evenement. Zien we je 19 december?

Toernooien: 

Weightlifting and Powerlifting Competition (17.00 – 23.00)*

Northside Barbell zal als vanouds weer een weightlifting/powerlifting competitie neerzetten. Zoals elk jaar krijgen studenten de kans om hun krachten te testen en er zo achter te komen wie er de sterkste student van Groningen is.

Er zal gestreden worden in verschillende disciplines:

  • Olympisch gewichtheffen, een technische, explosieve sport die draait om twee oefeningen: de Clean&Jerk en de Snatch.
  • Powerliften, een sport meer op kracht gefocust. Hierbij staan de oefeningen squat, bankdrukken en de deadlift centraal.

Inwegen vindt plaats om 15.30. De weightlifting competitie begint om 17:00 en de powerlifting competitie begint om 18.15. Beide competities zijn voor iedereen toegankelijk. De prijsuitreiking is om ongeveer 23:30. Deelname is gratis voor leden van Northside Barbell, voor overige deelnemers kost de competitie €10,00. Inschrijven kan hier. Ben jij niet zo van het gewichtheffen? Geen probleem! Zorg dat je erbij bent om de indrukwekkende staaltjes van kracht te aanschouwen die die avond vertoond zullen worden!

Squash, Courtsoccer & Rapidball (16.30 – 22.00)*

Heb jij altijd al eens kennis willen maken met Squash? Op 19 december neemt Squadraat jou graag mee in de spetterende en exploderende squashwereld door jou 4 verschillende varianten van squash, courtsoccer of rapidball uit te laten proberen. Het is die avond namelijk mogelijk om te komen drie-kwarten, een spoedcursus squash te volgen, te blacklight squashen, of games, courtsoccer of rapidball te spelen. Geef je hier eenvoudig op! Aanmelden kan per tijdslot van 1 uur tussen 17-21 uur. Je kunt je zowel alleen als in een groepje opgeven.

Zaalvoetbalcompetitie 4-4 (16.30 – 22.00)*

Drs. Vijfje zal er voor zorgen dat jij met een team van 4 personen mee kan doen aan een zaalvoetbaltoernooi. Er zal 4 tegen 4 gespeeld worden in de Koos Duppenhal. Opgeven kan in teams of individueel door te mailen naar voorzitter@vijfje.nl, onder vermelding van je naam (of namen), telefoonnummer, e-mail en teamnaam (bij een volledig team). Deadline voor aanmelding is 16 december. Vol = vol. Het aantal per team is vrij, maar er wordt aangeraden om een team van 6 te vormen, aangezien je 4 tegen 4 speelt. Individuele inschrijvingen worden door Drs. Vijfje in een mixteam geplaatst.

Blacklight Volleybal (19.00 – 22.30)*

Heb je altijd al eens volleybal willen proberen of kun je al volleyballen en wil je wel eens meemaken hoe het is om alleen de lijnen, het net en wat verlichte gezichten te kunnen zien? Grijp dan je kans om mee te doen met het blacklight volleybaltoernooi. Mensen van alle niveaus kunnen meedoen met als doel om te winnen, maar vooral om te lachen en een mooie ervaring op te doen. Geef je op door je teamnaam, namen van de teamleden en e-mailadres te sturen naar toernooicie@donitas.nl

* Aanmelden vereist

Andere gave activiteiten: 

Virtual Reality brillen (vanaf 17.00) en E-sports (vanaf 18.00)

Kom na het apenkooien langs bij Fairplay om te ontspannen! Fairplay biedt een meeslepende ervaring waar virtual reality brillen je in een andere wereld gooien. Voor de mensen die van Nintendo houden is er de nieuwe Smash Ultimate die op je staat te wachten om gespeeld te worden. Als finale hebben zijn er nog party games voor jou en je vrienden om van te genieten.

Blacklight Circuit XXL (17.00 – 18.00)

Misschien ken de mooie circuit trainingen in het Sportcentrum? Tijdens KISS vindt er een dubbel zo groot circuit in blacklight plaats in de HG hal met wel 40 stations! Blacklight circuit XXL zal starten om 17.00, dus neem je vrienden mee kom gezellig langs.

Jumping Fitness XXL (17.00 – 18.45)*

Jumping fitness zal voor KISS extra groot aangepakt worden. De hele Struikhal zal gevuld worden met trampolines en met z’n allen kan er onder leiding van drie master instructeurs gesprongen worden voor een gigantisch scherm. Verzeker jezelf van een trampoline door je hier aan te melden.  Het uur van 18.00 – 18.45 is al vol dus wees er snel bij! VOL = VOL

Foute Kerstspinning XXL (19.00 – 20.45)*

Na de jumping fitness XXL zal de Struikhal snel omgebouwd worden tot een hal vol met spinningbikes. Onder het genot van kerstmuziek en een gigantisch scherm kan er een uurtje gefietst worden onder leiding van Tandje Hoger.  –UITVERKOCHT–

Apenkooien (19.00 – 22.00)*

Het was waarschijnlijk wel de favoriete gymles van iedereen: apenkooien. Tijdens KISS kun je weer oude tijden herbeleven. Er zullen 3 blokken van een half uur zijn. Inschrijven kan hier. VOL = VOL

Paaldans demo’s (vanaf 18.00)

Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar paaldansen? Wil je een geweldige paaldemonstratie zien tijdens een avond van leuke activiteiten? Wil je een kleine prijs winnen?
Kom naar KISS, waar GSVP de Noordpole dit en nog veel meer organiseert! Loop binnen om deel te nemen aan onze wedstrijd paalzitten: hoe lang kun je blijven zitten? Noteer je naam om een kleine maar speciale prijs te winnen! Ga je liever niet de strijd aan, maar wil je het nog steeds graag proberen? Geniet van een paar spins met de hulp van onze ervaren vrijwilligers! Bovendien zal ons Demo-Team twee demonstraties geven tijdens KISS: een choreografie van elegantie en sportiviteit zijn die je zeker zal verbazen!

20.00 Première van het nieuwe Demo-Team
20.10 Try-out: iedereen kan meedoen. Incl. wedstrijd paalzitten
21.00 Demonstraties door het Demo-Team

* Aanmelden vereist! 

Inzameling voor het goede doel

Steun Stichting Doe een Wens! In het kader van de kerstgedachte vragen we voor KISS een vrijwillige eigen bijdrage van €1. De opbrengst gaat volledig naar Stichting Doe een Wens, een organisatie die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Bij het inleveren van een euro krijg je een bonnetje waarmee je tevens een gratis glühwein krijgt, mogelijk gemaakt door de Sportsbar. Vergeet daarom niet om een euro contant mee te nemen en zo samen de kerstgedachte te vervullen!

Speciaal KISS buffet: multi-colour stamppottenbuffet
De Sportsbar serveert tijdens KISS een multi-colour stamppottenbuffet: voor €7,00 kun je genieten van één van de volgende stamppotten:

  • Stamppot rode kool met gekarameliseerde appeltjes
  • Stamppot spinazie met feta
  • Stamppot zoete aardappelen met spekjes

Om je maaltijd af te maken zijn de volgende extra’s beschikbaar: hachee, gehaktbal, rookworst, piccalilly, mosterd, zilveruitjes en augurk.

 

 

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.