Protocollen ACLO Sportcentrum Openingstijden zomervakantie
Open menu

Fitness (ACLO Sportcentrum)

Om vrij te kunnen trainen in de fitness op het ACLO Sportcentrum moet je in het bezit zijn van een Fitness Card. Deze kaart kan gekocht worden aan de balie of met iDEAL in MyACLO voor €65,-. Om deze kaart te kopen, moet je wel in het bezit zijn van een ACLO kaart.

Neem altijd je studentenkaart mee om de fitness binnen te komen. Ga je over het poortje heen? Na 1 waarschuwing wordt je toegang geblokkeerd. Trainen met de ACLO Card van iemand anders is niet toegestaan en je toegang zal ontzegd worden.

Supervisors bij de Fitness

De supervisors zorgen voor een bruikbaar opgeruimd Sportcentrum. Ook adviseren zij je om zo goed en snel mogelijk je doelen te bereiken en letten zij op de veiligheid en naleving van regels in de fitnessruimte. Spreek hen aan en ze helpen je graag! De supervisors zijn op doordeweekse dagen van 11.30 tot 21.00 uur te vinden in de fitnessruimte op het Zernike en van 14:30-22:30 uur bij het Power Station.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.