Lesuitval 29/06 Bootcamp indoor (09:00), Fit boxing (10:00) & HIIT (11:00)
Open menu

Fitness (ACLO Sportcentrum)

Om onbeperkt te kunnen trainen in de fitness op het ACLO Sportcentrum moet je in het bezit zijn van een Fitness Card. Deze kaart kan gekocht worden aan de balie of  in MyACLO of de My ACLO Sports app voor €65,-. Om deze kaart te kopen, moet je wel in het bezit zijn van een ACLO Card. Wil je alleen in het weekend en de universiteit vakanties fitnessen? Dan is je reguliere ACLO Card voldoende! Hiermee heb je in deze periodes toegang tot de ACLO Gym.

Door de corona maatregelen, moet je vooraf een reservering maken om gebruik te maken van de fitness. Je kan dit doen via de website of de My ACLO Sports app. Wanneer je aankomt bij het Sportcentrum moet je de reservering bevestigen door een QR code te scannen. Dit doe je met de ACLO Access Control app, bij het poortje. Ga je over het poortje heen? Na 1 waarschuwing wordt je toegang geblokkeerd. Trainen met de ACLO Card van iemand anders is niet toegestaan en je toegang zal ontzegd worden.

Supervisors bij de Fitness

De supervisors zorgen voor een bruikbaar opgeruimd Sportcentrum. Ook adviseren zij je om zo goed en snel mogelijk je doelen te bereiken en letten zij op de veiligheid en naleving van regels in de fitnessruimte. Spreek hen aan en ze helpen je graag! De supervisors zijn op doordeweekse dagen van 11.30 tot 21.00 uur te vinden in de fitnessruimte op het Zernike en van 14:30-22:30 uur bij het Power Station.

Reserveringsprocedure

Voor de fitness moet je vooraf een reservering maken. Je kunt een reservering maken via de website of de MY ACLO Sports app. Als je aankomt bij het Sportcentrum moet je de reservering bevestigen door een QR code te scannen. Dit doe je met de ACLO Access Control app. Je moet dus twee apps downloaden. Bij groen licht is de reservering bevestigd.

Let op: omdat er door corona beperkt aantal plek is, kan je momenteel maximaal 3 reserveringen hebben uitstaan. Op de dag zelf kan je nog wel een ‘last minute’ reservering maken wanneer er nog plek is.

Zie onderstaande video voor een uitleg over het maken en bevestigen van een reservering.

Private: Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.