Open menu

Fitness (ACLO Sportcentrum)

Om onbeperkt te kunnen trainen in de fitness op het ACLO Sportcentrum moet je in het bezit zijn van een Fitness abonnement. Dit abonnement kan gekocht worden aan de balie of  in de ACLO app voor €65,-. Om dit abonnement te kopen, moet je ook in het bezit zijn van een ACLO abonnement. Wil je alleen in het weekend en de universiteit vakanties fitnessen? Dan is je reguliere ACLO abonnement voldoende! Hiermee heb je in deze periodes toegang tot de ACLO Gym.

Het is niet nodig om voor de fitness te reserveren! Om binnen te komen in de fitness, dien je bij het poortje met de ACLO app de QR code te scannen. Ga je over het poortje heen? Na 1 waarschuwing wordt je toegang geblokkeerd. Trainen met de ACLO abonnement van iemand anders is niet toegestaan en je toegang zal ontzegd worden.

Supervisors bij de Fitness

De supervisors zorgen voor een bruikbaar opgeruimd Sportcentrum. Ook adviseren zij je om zo goed en snel mogelijk je doelen te bereiken en letten zij op de veiligheid en naleving van regels in de fitnessruimte. Spreek hen aan en ze helpen je graag! De supervisors zijn op doordeweekse dagen van 11.30 tot 21.00 uur te vinden in de fitnessruimte op het Zernike en van 14:30-22:30 uur bij het Power Station.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.