Open menu

Vrij reserveren

Op uren die nog niet vergeven zijn aan cursussen, groepslessen, open uren of verenigingen is het mogelijk om kosteloos een baan, veld of zaal op het Sportcentrum te reserveren indien je in het bezit bent van een ACLO abonnement. Zo kun je samen met je vrienden een uur tennissen, beachvolleyballen, zaalvoetballen, padellen en nog veel meer. Het volledige aanbod is te zien in de ACLO app onder het kopje ‘rooster’. Filter op ‘vrij reserveren’ om te zien welke banen, velden en zalen nog vrij zijn.

Reserveren

Reserveren kan via de ACLO app of door te bellen naar de balie van het Sportcentrum, 0503638063. Squashbanen, tennisbanen en zalen zijn te reserveren tussen 08.00 tot 23.00. Als je aankomt bij het Sportcentrum, moet je de reservering bevestigen door een QR code te scannen bij de balie. Dit doe je met de ACLO app. Download dus de app voordat je naar je sportlocatie gaat!

Meer informatie

  • Reserveren is maximaal 7 dagen van tevoren mogelijk. Aan de balie van het Sportcentrum is materiaal te leen, te huur of te koop.
  • Het is niet toegestaan om in je eentje een accommodatie te huren i.v.m. de veiligheid.
  • Het is niet toegestaan om twee banen achter elkaar te reserveren.
  • Op het moment dat je gaat sporten, dienen alle sporters zich te melden bij de balie van het Sportcentrum. Als je dit niet doet, krijg je de eerste twee keer een waarschuwing. Na de tweede waarschuwing wordt je account voor twee weken geblokkeerd. Wil je binnen deze twee weken sporten, dan is het mogelijk om je account te deblokkeren door €10 te betalen bij de balie van het Sportcentrum.
  • De hoofdreserveerder is er verantwoordelijk voor dat alle medesporters in het bezit zijn van een geldig ACLO abonnement.
  • Afmelden kan tot uiterlijk 1 uur voor de reservering.
  • Buiten de ACLO-uren kan je voor zaalverhuur terecht bij het RUG/Hanze Sportcentrum via sportcentrumreserveringen@rug.nl.

Huren/kopen van materiaal

Heb je geen materiaal voor bijvoorbeeld tennis of squash? Dit is geen probleem. Bij de balie van het Sportcentrum kun je deze benodigdheden huren voor een kleine bijdrage. Bij het huren/kopen van het materiaal dien je je studentenpas en/of ID te laten zien. Zie hier de tarieven voor het huren en kopen van materiaal:

Materiaal Prijs
Huren tennis racket €1,-
Huren squash racket €1,-
Huren padel racket €2,50
Huren badminton racket €0,50
Tennisballen 4x €10,-
Squashbal €3,60
Padelballen 3x €6,50
Shuttle €2,20

Accommodaties huren

Buiten de ACLO-uren om is het mogelijk accommodatie van het Sportcentrum te huren. Dit kan bijvoorbeeld voor evenementen en toernooien. Hiervoor hoeven de deelnemers en de huurder geen ACLO abonnement te hebben. Wel betaal je een vergoeding voor het huren van de accommodatie. De tarieven hiervoor bepaalt het sportcentrum en is afhankelijk van de aanvraag. Om de accommodatie aan te vragen dient het hieronder staande aanvraagformulier ingevuld te worden en opgestuurd naar sportcentrumreserveringen@rug.nl. Voor vragen over het huren van accommodatie kan je bellen met het Sportcentrum 050-3638063.

Download hier het aanvraagformulier.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.