Lesuitval 27/01 Bungee Superfly adv. (12:00)
Open menu

Vrij reserveren

Op uren die nog niet vergeven zijn aan cursussen, groepslessen, open uren of verenigingen is het mogelijk om kosteloos een baan, veld of zaal op het Sportcentrum te reserveren indien je in het bezit bent van een ACLO Card. Zo kun je samen met je vrienden een uur tennissen, beachvolleyballen, zaalvoetballen, padellen en nog veel meer. Voor het volledige aanbod log-in via MyACLO of de My ACLO Sports app en ga naar ‘Schedule’.

Reserveren

Reserveren kan door in te loggen in MyACLO, via de My ACLO Sports app of door te bellen naar de balie van het Sportcentrum, 0503638063. Squashbanen, tennisbanen en zalen zijn te reserveren tussen 08.00 tot 23.00. Als je aankomt bij het Sportcentrum moet je de reservering bevestigen door een QR code te scannen bij de balie. Dit doe je met de ACLO Access Control app. Download dus de twee apps voordat je naar je sportlocatie gaat.

Let op: omdat er door corona beperkt aantal plek is, kan je momenteel maximaal 3 reserveringen hebben uitstaan. Op de dag zelf kan je nog wel een ‘last minute’ reservering maken wanneer er nog plek is.

Meer informatie

  • Reserveren is maximaal 8 dagen van tevoren mogelijk. Aan de balie van het Sportcentrum is materiaal te leen, te huur of te koop.
  • Het is niet toegestaan om in je eentje een accommodatie te huren i.v.m. de veiligheid.
  • Het is niet toegestaan om twee banen achter elkaar te reserveren. Dit geldt ook voor reservering van de ACLO Gym.
  • Op het moment dat je gaat sporten, dienen alle sporters zich te melden bij de balie van het Sportcentrum. Als je dit niet doet, krijg je de eerste twee keer een waarschuwing. Na de tweede waarschuwing krijg je een boete van €10 als je te laat bent of niet komt opdagen en kun je pas weer reserveren zodra de boete is betaald.
  • De hoofdreserveerder is er verantwoordelijk voor dat alle medesporters in het bezit zijn van een geldig ACLO Card.
  • Afmelden kan tot uiterlijk 2 uur voor de reservering.
  • Buiten de ACLO-uren kan je voor zaalverhuur terecht bij het RUG/Hanze Sportcentrum via sportcentrumreserveringen@rug.nl.

Huren/kopen van materiaal

Heb je geen materiaal voor bijvoorbeeld tennis of squash? Dit is geen probleem. Bij de balie van het Sportcentrum kun je deze benodigdheden huren voor een kleine bijdrage. Bij het huren/kopen van het materiaal dien je je studentenpas en/of ID te laten zien. Zie hier de tarieven voor het huren en kopen van materiaal:

Materiaal Prijs
Huren tennis racket €1,-
Huren squash racket €1,-
Huren padel racket €2,50
Huren badminton racket €0,50
Tennisballen €6,50
Squashbal €3,60
Padelballen €6,50
Shuttle €2,20

Accommodaties huren

Buiten de ACLO-uren om is het mogelijk accommodatie van het Sportcentrum te huren. Dit kan bijvoorbeeld voor evenementen en toernooien. Hiervoor hoeven de deelnemers en de huurder geen ACLO Card te hebben. Wel betaal je een vergoeding voor het huren van de accommodatie. De tarieven hiervoor bepaalt het sportcentrum en is afhankelijk van de aanvraag. Om de accommodatie aan te vragen dient het hieronder staande aanvraagformulier ingevuld te worden en opgestuurd naar sportcentrumreserveringen@rug.nl. Voor vragen over het huren van accommodatie kan je bellen met het Sportcentrum 050-3638063.

Download hier het aanvraagformulier.

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.