Open menu
  • ACLO Card

ACLO Card

Zie in het schema hieronder of en binnen welke doelgroep jij een ACLO abbonement kunt aanschaffen. De geldigheidsduur van een ACLO abbonement is altijd tot aan het eind van het collegejaar, dus  tot 1 september. De uitzondering hierop is het Semester abbonement. De collegekaart van RUG- en HG-studenten geldt als ACLO abbonement en het ACLO abbonement is persoonsgebonden en zodoende niet overdraagbaar.

Fitness

Indien je ook onbeperkt gebruik wilt maken van de fitnessruimte, is het mogelijk om een Fitness abbonement (€65,-) aan te schaffen via MyACLO of de ACLO app. Wil je alleen in het weekend en vakanties fitnessen? Dan is je reguliere ACLO abbonement voldoende! Hiermee heb je in deze periodes toegang tot de ACLO Gym.

Ook is er de mogelijkheid om krachtsport te beoefenen in ACLO Station. Hiervoor moet je een Power aantekening hebben, die kan je (kosteloos) halen door een ‘Power check-intro’ te volgen. Voor meer informatie hierover klik op ‘Fitness’.

Prolong abbonement

Heb je een 1st Semester abbonement gekocht en wil je deze verlengen? Met de Prolong abbonement kan je jouw lidmaatschap verlengen naar het tweede semester. Een Prolong abbonement kost €25,- voor het laagtarief en €50,- voor het hoogtarief.

Lid worden van een vereniging?

Let op: Als je lid wil worden van een van onze sportverenigingen, dan heb je één van de volgende ACLO abbonementen nodig afhankelijk van wanneer en hoe lang je bij de vereniging wil sporten:

  • een volledig ACLO abbonement van €59,95
  • een Semester abbonement van €49,95

Daarnaast vraagt de vereniging nog een contributiebedrag. Dit bedrag verschilt per vereniging.

Tarieven

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.