Open menu
  • ACLO Card

ACLO Card

Zie in het schema hieronder of en binnen welke doelgroep jij een ACLO Card kunt aanschaffen. De geldigheidsduur van een ACLO Card is altijd tot aan het eind van het collegejaar, dus  tot 1 september. De uitzondering hierop is de Semester Cards. De collegekaart van RUG- en HG-studenten geldt als ACLO Card en de ACLO Card is persoonsgebonden en zodoende niet overdraagbaar.

Fitness

Indien je ook onbeperkt gebruik wilt maken van de fitnessruimte, is het mogelijk om een Fitness Card (€65,-) aan te schaffen via MyACLO of de My ACLO Sport app. Wil je alleen in het weekend en vakanties fitnessen? Dan is je reguliere ACLO Card voldoende! Hiermee heb je in deze periodes toegang tot de ACLO Gym.

Ook is er de mogelijkheid om krachtsport te beoefenen in ACLO Station. Hiervoor moet je een Powercard hebben, die kan je (kosteloos) halen door een ‘Power check-intro’ te volgen. Voor meer informatie hierover klik op ‘Fitness’.

Prolong Card

Heb je een 1st Semester Card gekocht en wil je deze verlengen? Met de Prolong Card kan je jouw lidmaatschap verlengen naar het tweede semester. Een Prolong Card kost €25,- voor het laagtarief en €50,- voor het hoogtarief.

Lid worden van een vereniging?

Let op: Als je lid wil worden van een van onze sportverenigingen, dan heb je één van de volgende ACLO Cards nodig afhankelijk van wanneer en hoe lang je bij de vereniging wil sporten:

  • een volledige ACLO Card van €59,95
  • een Semester Card van €49,95

Daarnaast vraagt de vereniging nog een contributiebedrag. Dit bedrag verschilt per vereniging.

Private: Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.