Let op: reservering is verplicht voor alle sportactiviteiten
Open menu
  • ACLO Card

ACLO Card

Neem altijd je collegekaart of bewijs van inschrijving/overeenkomst aan de desbetreffende instelling en een identiteitsbewijs mee naar de balie van het Sportcentrum om je ACLO Card aan te schaffen!

Let op: Als je lid wil worden van een van onze sportverenigingen, dan heb je één van de volgende ACLO Cards nodig afhankelijk van wanneer en hoe lang je bij de vereniging wil sporten:

  • een volledige ACLO Card van €59,95
  • een Semester Card van €49,95

Daarnaast vraagt de vereniging nog een contributiebedrag. Dit bedrag verschilt per vereniging.

Jaarlijks is het mogelijk om vanaf half augustus een ACLO Card te kopen voor €59,95. Met de ACLO Card kun je gebruik maken van de groepslessen, open uren, de cursussen en het reserveren van diverse banen en zalen op het ACLO Sportcentrum.

Indien je ook onbeperkt gebruik wilt maken van de fitnessruimte, is het mogelijk om een Fitness Card aan te schaffen bij de balie van het Sportcentrum. Wil je alleen in het weekend en vakanties fitnessen? Dan is je reguliere ACLO Card voldoende! Hiermee heb je in deze periodes toegang tot de ACLO Gym. Ook is er de mogelijkheid om krachtsport te beoefenen in ACLO Station. Dit is de reguliere Fitness Card van €65,-, maar de voorwaarde is dat je eerst een Power Intro of Power Cursus volgt, afhankelijk van je niveau. Voor meer informatie hierover klik op ‘Fitness’.

Zie hiernaast of en binnen welke doelgroep jij een ACLO Card kunt aanschaffen. De geldigheidsduur van een ACLO Card is altijd tot aan het eind van het collegejaar, dus  tot 1 september. De uitzondering hierop is de Semester Card. De collegekaart van RUG- en HG-studenten geldt als ACLO Card en dient als toegangsbewijs voor het ACLO Sportcentrum. Een ACLO Card is persoonsgebonden en zodoende niet overdraagbaar.

 

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.