Open menu
  • ACLO abonnement

ACLO abonnement

Zie in het schema hieronder of en binnen welke doelgroep jij een ACLO abonnement kunt aanschaffen. De geldigheidsduur van een ACLO abonnement is altijd tot aan het eind van het collegejaar, dus tot 4 september. De uitzondering hierop is het Semester abonnement. De collegekaart van RUG- en HG-studenten geldt als ACLO abonnement en het ACLO abonnement is persoonsgebonden en zodoende niet overdraagbaar.

Fitness

Indien je ook onbeperkt gebruik wilt maken van de fitnessruimte, is het mogelijk om een Fitness abonnement (€65,-) aan te schaffen via MyACLO of de ACLO app. Wil je alleen in het weekend en vakanties fitnessen? Dan is je reguliere ACLO abonnement voldoende! Hiermee heb je in deze periodes toegang tot de ACLO Gym.

Ook is er de mogelijkheid om krachtsport te beoefenen in ACLO Station. Hiervoor moet je een Power aantekening hebben, die kan je (kosteloos) halen door een ‘Power check-intro’ te volgen. Voor meer informatie hierover klik op ‘Fitness’.

Prolong abonnement

Heb je een 1st Semester abonnement gekocht en wil je deze verlengen? Met de Prolong abonnement kan je jouw lidmaatschap verlengen naar het tweede semester. Een Prolong abonnement kost €25,- voor het laagtarief en €50,- voor het hoogtarief.

Lid worden van een vereniging?

Let op: Als je lid wil worden van een van onze sportverenigingen, dan heb je één van de volgende ACLO abonnement nodig afhankelijk van wanneer en hoe lang je bij de vereniging wil sporten:

  • een volledig ACLO abonnement van €59,95
  • een Semester abonnement van €49,95

Daarnaast vraagt de vereniging nog een contributiebedrag. Dit bedrag verschilt per vereniging.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.