Basketbal

 

Vrij resereveren

Een basketbal is te leen bij de balie van het Sportcentrum.

G.S.B.V. Moestasj

G.S.B.V. Moestasj is een gezellige studenten basketbalvereniging voor mensen met liefde voor de sport. Wil je basketballen tijdens je studententijd, ervaring opdoen in een commissie of nieuwe mensen leren kennen op één van de vele borrels, feesten of toernooien? Kom dan eens langs op een training of kijk op de site van de vereniging G.S.B.V. Moestasj.

G.S.B.V. de Groene Uilen

De Groene Uilen is de grootste studenten basketbalvereniging van Groningen en traditiegetrouw een vereniging waar sportiviteit, leuke activiteiten en veel gezelligheid samengaan. Als je op zoek bent naar een mooie en gezellige basketbalclub, meld je dan nu aan bij De Groene Uilen middels een aanmeldformulier of neem contact op met het bestuur.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!