ACLO Station gesloten tijdens tentamenperiode Zumba 16.30 wordt Labooca, 19-06-2018

Basketbal

 

Vrij resereveren

Een basketbal is te leen bij de balie van het Sportcentrum.

G.S.B.V. Moestasj

G.S.B.V. Moestasj is een gezellige studenten basketbalvereniging voor mensen met liefde voor de sport. Wil je basketballen tijdens je studententijd, ervaring opdoen in een commissie of nieuwe mensen leren kennen op één van de vele borrels, feesten of toernooien? Kom dan eens langs op een training of kijk op de site van de vereniging G.S.B.V. Moestasj.

G.S.B.V. de Groene Uilen

De Groene Uilen is de grootste studenten basketbalvereniging van Groningen en traditiegetrouw een vereniging waar sportiviteit, leuke activiteiten en veel gezelligheid samengaan. Als je op zoek bent naar een mooie en gezellige basketbalclub, meld je dan nu aan bij De Groene Uilen middels een aanmeldformulier of neem contact op met het bestuur.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!