Jiu Jitsu

Cursus

Jiu-jitsu bestaat uit drie hoofdgroepen, namelijk stoten en trappen, klemmen en breektechnieken, en worpen. De training is dus zeer breed en beslaat een groot deel van de vechtsporttechnieken. Aan het eind van de cursus ken je een aantal basishandelingen en heb je een indruk van wat deze sport inhoudt. Jiu-jitsu heeft veel overeenkomsten met zelfverdediging in de praktijk. In de lessen ligt de nadruk daarom voor een deel op het leren verdedigen op straat. Er trainen meestel evenveel dames als heren mee, dus de lessen zijn voor iedereen.

G.S.B.V. de Mattekloppers

Bij de Mattekloppers worden drie budo-sporten onderwezen: Judo, Jiu Jitsu en kyokushin karate; en de Russische vechtkunst Systema. Naast de trainingen zijn er veel stage’s, borrels, feesten en andere activiteiten. Hopelijk mogen we jou ook een keer op de Dojo-mat begroeten!

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.B.V. de Mattekloppers.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!