Krachtsport

Powerliften is de sport waarbij het doel is om het zwaarste gewicht te verplaatsen op de oefeningen squat, bench press en deadlift. De belangrijkste elementen hierbij zijn de spierkracht van de lifter en de efficiëntie van de uitvoering, het doel is dus zeker niet dómme kracht. Naast spiergroei en technische vaardigheid zijn voldoende goede voeding en voldoende rust heel belangrijk voor een Powerlifter, om optimaal te ontwikkelen en te presteren.

Cursus

Tijdens de Power cursus kun je je techniek bij de oefeningen squat, bench press en deadlift verbeteren met als doel de Power-aantekening verkrijgen. Je zal twee weken lang anderhalf uur hiermee bezig zijn onder begeleiding van een ervaren Powerlifter van Northside Barbell. Aan het einde zal gekeken worden of je klaar bent om veilig zelfstandig te trainen in het Power Station.

Voor meer informatie, kijk bij Fitness en Krachtsport!

G.S.K.V. Northside Barbell

Northside Barbell is de studenten krachtsport vereniging van Groningen. Ben je geïnteresseerd in krachtsport in het algemeen of Powerliften of Weightliften in het bijzonder, dan is Northside de vereniging voor jou. Train samen andere enthousiaste krachtsporters, leer van elkaar, maak gebruik van de beschikbare coaching, train met de beste uitrusting en vermaak je op onze borrels en andere sociale activiteiten.

Geïnteresseerd in G.S.K.V. Northside Barbell? Kijk ook op de website van G.S.K.V Northside Barbell.

Locaties

  • Sportcentrum
    Blauwborgje 16
    9747 AC Groningen
    0503638063
Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!