Roeien

G.S.R. Aegir

‘Aegir’ is een studentenroeiverening met een rijke historie sinds 1878. De vereniging bestaat uit een hechte groep van (top)sporters en ondernemende studenten. Naast het roeien kan je wedstrijden starten, plaatsnemen in een van de vele commissies en natuurlijk feesten! Met als klapper het Lustrum in 2018!

Kom dé studentensport beoefenen en wie weet sta jij in 2020 op de Olympische spelen! Beleef de mooiste tijd van je studentenleven bij Aegir.”

Kijk ook op de site G.S.R. Aegir.

A.G.S.R. Gyas

Gyas is de grootste studenten roeivereniging van Nederland. Zelfs zonder roeiervaring is het mogelijk om binnen een aantal jaar mee te doen op internationaal niveau. Daarnaast kent Gyas een actief verenigingsleven met borrels, feesten, bootenhuyschmaaltijden, commissies en tal van andere sociale activiteiten. Op afgelopen WK in Sarasota hadden wij maar liefst 3 Gyanen staan, waar wij ook een gouden plak hebben weten binnen te slepen.

Kijk ook op de site A.G.S.R. Gyas.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!