Ballroom dance

Cursus

Altijd al de dansvloer willen betreden op bruiloften en andere feesten? Of lijkt het je gewoon leuk om te leren stijldansen? In deze cursus zul je kennis maken met de principes van het stijldansen, waarbij je de basis zult leren van verschillende ballroom- en Latin dansen zoals de Engelse wals, de quickstep, cha-cha-cha en mambo. Je hebt geen speciale schoenen of kleding nodig, enthousiasme en lol hebben in dansen is genoeg. Het programma is zo dat je makkelijk kunt aansluiten met dansen bij The Blue Toes nadat je de cursus hebt gevolgd. In cursusperiode 1B en 3A zijn de lessen versneld, zodat ook na deze cursusperiode ingestroomd kan worden in de reguliere lessen van The Blue Toes.

In 2017-2018 zal de cursus in periode 1A, 2B en 3A 5 weken duren. In periode 1B zal de cursus 10 weken duren en dus tijdens periode 2A doorlopen.

SSV The Blue Toes

Heb je altijd al op gracieuze wijze over een dansvloer willen zweven? Dan is dit je kans! Wij zijn de Studenten Stijldansvereniging The Blue Toes en bieden stijldans cursussen aan op verschillende niveau’s. Ook geven wij sinds een aantal jaren salsalessen voor nog meer swing. “Quick, Quick, …Slow!!!”

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging S.S.V. The Blue Toes.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!