TRX

Cursus & Groepsles

De TRX-training is een training die ervoor zorgt dat het hele lichaam getraind wordt.

Met behulp van het eigen lichaamsgewicht en de zwaartekracht zijn talloze oefeningen mogelijk die het hele lichaam uitdagen en prikkelen. Het voordeel van deze training is dat niet alleen de spieren getraind worden waar het accent op gelegd wordt, maar vooral ook de core (de kern van je lichaam) getraind wordt. Je traint kracht, lenigheid, uithoudingsvermogen, snelheid en coördinatie met één training, die dus als zeer functioneel gezien mag worden.

Hierbij worden niet alleen de oppervlakkige spieren getraind, maar ook de dieper liggende spieren. Deze zorgen juist weer voor een goede stabiliteit.

Let op: vrij reserveren houdt bij TRX in dat je met een geldig sportbewijs met fitnessaantekening een setje voor TRX kan gebruiken om op eigen uren te trainen.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!