Lesuitval: bodyfit 17:00, 17-07-18
Open menu

Fitness

Om gebruik te maken van de fitness-ruimte bij de ACLO of Power Station, dien je een aparte Fitness Card aan te schaffen. Deze is te verkrijgen voor €65,- per jaar naast je ACLO Card. Het is niet mogelijk om alleen een Fitness Card aan te schaffen.
Voordat je een Fitness Card kan aanschaffen, dien je eenmalig een fitness-intro of power-intro te volgen. Afhankelijk van de locatie waar je gebruik van wil maken: Fitness (ACLO Sportcentrum) of krachttraining (Power Station). Hiervoor kun je je inschrijven nadat je bent ingelogd op de website.

Let op! Je kunt je Fitness Card alleen aanschaffen bij de balie van het sportcentrum of ACLO Station.

Vanaf 1 februari 2018 kun je ook de Fitness Card aanschaffen voor een gereduceerd tarief. De kosten voor de Midseason Fitness Card zijn dan €40,-. Behalve de Fitness Card, dien je ook in het bezit te zijn van een geldige ACLO  Card. De ACLO Card is dan ook voor een gereduceerd tarief beschikbaar (Midseason Card).

Vanaf 1 mei 2018 is er de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden te fitnessen voor een gereduceerd tarief. De kosten voor de Summer Fitness Card zijn €19,95 en een ACLO Summer Card kost €24,95 (laagtarief).

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!