Lesuitval: bodyfit 17:00, 17-07-18
Open menu

ACLO Card

Ben je klaar met je studie en afgestudeerd aan de RUG of HG? Dan kun je tot drie jaar na afstuderen nog een ACLO Card aanschaffen voor €134,95 op vertoon van je bul/diploma.

Ben je gestopt met je opleiding bij de RUG of HG en heb je het voorafgaande jaar ingeschreven gestaan bij de RUG of HG? Dan kun je tot 1 jaar daarna nog een ACLO Card aanschaffen voor €134,95.

Vanaf 1 februari kun je een Midseason Card aanschaffen voor €99,95. En vanaf 1 mei is er de mogelijkheid om voor €49,95 een Summer Card aan te schaffen.

Heb je een ACLO Card aangeschaft toen je nog studeerde, maar ben je inmiddels afgestudeerd of gestopt, dan wordt je studenten account door de universiteit of hogeschool afgekoppeld. Als je ACLO Card dat collegejaar nog wel geldig is kun je een nieuw account krijgen. Bij de balie van het Sportcentrum kun je een nieuw account aanvragen.

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!