Lesuitval 19/10 Bodyfit (12:30)
Open menu

– Fitness en krachtsport

Om onbeperkt gebruik te kunnen maken van de fitness- en krachtsportfaciliteiten van de ACLO, moet je – naast de reguliere ACLO Card – in bezit zijn van een Fitness Card van €65,-. Wil je alleen in de weekenden of de universiteit vakanties gebruik maken van de fitness? Dan is de reguliere ACLO Card voldoende! Hiermee kun je in deze periodes gebruik maken van onze Fitness.

De ACLO beschikt over twee verschillende locaties met verschillende mogelijkheden:

  • ACLO Sportcentrum (Zernike): Fitness
    Fitness is een combinatie van cardio en krachtsport en wordt gefaciliteerd op het ACLO Sportcentrum.  Het Sportcentrum beschikt over een fitnesszaal waar je bijna het hele jaar kunt trainen. De zaal van 500 m2 is voorzien van diverse cardio- en krachtapparatuur, olympische stangen, schijven en dumbbells van 2 tot en met 40 kg. Hier kun je gebruik van maken als je in het bezit bent van een Fitness Card (of in de weekenden/vakanties met alleen een reguliere ACLO Card).
  • ACLO Power Station: Krachtsport
    Krachtsport is de algemene term voor de verschillende krachtsporten. Hierbij kun je onder andere denken aan Olympisch gewichtheffen, Powerliften, Bodybuilden en Strong Man. Power Station is ingericht om de doelen van de krachtsporter te verwezenlijken. Daarom staan vrije gewichten centraal en zijn er slechts een handjevol apparaten aanwezig bij Power Station. Hier kun je alleen sporten als je in het bezit bent van een Power aantekening en een Fitness Card.

Om gebruik te mogen maken van de fitness- en krachtsportfaciliteiten van de ACLO Power Station moet je in het bezit zijn van een Power aantekening. Voor meer informatie over de verschillende locaties en de procedure rondom het behalen van de aantekening, klik in het menu links op Fitness (ACLO Sportcentrum) of Krachtsport (ACLO Power Station).

Fitness vragen?

Heb je vragen over fitness? Stuur een email naar Fitnessinfo@aclosport.nl.

Wil je weten hoe je de oefeningen in de fitness moet uitvoeren? Bekijk de fitness video’s dan op deze YouTube pagina.

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.