Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

Terug naar overzicht

Hearthstone toernooi, 21 april 2017!

Om het beste team naar het GNSK te sturen organiseren wij op 21-april, ter voorbereiding op het GNSK, een Hearthstone toernooi. Dit toernooi zal plaatsvinden in de Lunchroom(Sportsbar). Er zal gespeeld worden in een winner en een loser bracket. Iedereen speelt op zijn eigen apparatuur. Neem dus je eigen tablet, telefoon of laptop mee.

Best of 3 conquest (standaard):
Elke speler geeft voordat het toernooi begint door met welke 3 decks hij of zij wil gaan spelen. Je mag alleen standaard kaarten gebruiken. Voor het begin van de wedstrijd mogen beide spelers 1 deck bannen van de tegenstander. Een speler die als met beide eigen decks wint, die heeft de wedstrijd gewonnen.  De speler die een ronde wint moet van deck wisselen. Je speelt per tegenstander dus maximaal 3 games.

Aanvang: 16:00 in de Lunchroom (Sportsbar).

Geef je op door je naam, je speelsterkte en je drie decks te mailen naar: sportcie@aclosport.nl
Kijk hier voor meer informatie over e-sports op het GNSK of stuur een email naar interncoordinator@aclosport.nl

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!