Open menu

Fitness

Om onbeperkt gebruik te maken van de fitness-ruimte bij de ACLO of Power Station, dien je een apart Fitness abonnement aan te schaffen. Deze is te verkrijgen voor €65,- per jaar naast je ACLO abonnement. Wil je alleen gebruik maken van de Fitness in het weekend of de universiteit vakanties? Dan is het reguliere ACLO abonnement voldoende! Wil je onbeperkt fitnessen? Dan heb je een Fitness abonnement nodig bovenop je reguliere ACLO abonnement. Het is niet mogelijk om alleen een Fitness abonnement aan te schaffen.

Je kunt je Fitness abonnement aanschaffen via MyACLO, de ACLO app of bij de balie van het Sportcentrum.

Semester Fitness abonnement

Per semester kun je ook de Fitness abonnement aanschaffen voor een gereduceerd tarief. De kosten voor het Semester Fitness abonnement zijn dan €40,-. Behalve het Fitness abonnement, dien je ook in het bezit te zijn van een geldig ACLO Lidmaatschap. Het ACLO abonnement is dan ook voor een gereduceerd tarief beschikbaar (Semester abonnement).

Summer Fitness abonnement

Ook is het mogelijk om tijdens de zomermaanden te fitnessen voor een gereduceerd tarief. De kosten voor het Summer Fitness abonnement zijn €19,95 en een ACLO Summer abonnement kost €24,95 (laagtarief).

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.