Open menu

Fitness

Om onbeperkt gebruik te maken van de fitness-ruimte bij de ACLO of Power Station, dien je een apart Fitness abbonement aan te schaffen. Deze is te verkrijgen voor €65,- per jaar naast je ACLO abbonement. Wil je alleen gebruik maken van de Fitness in het weekend of de universiteit vakanties? Dan is het reguliere ACLO abbonement voldoende! Wil je onbeperkt fitnessen? Dan heb je een Fitness abbonement nodig bovenop je reguliere ACLO abbonement. Het is niet mogelijk om alleen een Fitness abbonement aan te schaffen.

Je kunt je Fitness abbonement aanschaffen via MyACLO, de ACLO app of bij de balie van het Sportcentrum.

Semester Fitness abbonement

Per semester kun je ook de Fitness abbonement aanschaffen voor een gereduceerd tarief. De kosten voor het Semester Fitness abbonement zijn dan €40,-. Behalve het Fitness abbonement, dien je ook in het bezit te zijn van een geldig ACLO Lidmaatschap. Het ACLO abbonement is dan ook voor een gereduceerd tarief beschikbaar (Semester Card).

Summer Fitness abbonement

Ook is het mogelijk om tijdens de zomermaanden te fitnessen voor een gereduceerd tarief. De kosten voor het Summer Fitness abbonement zijn €19,95 en een ACLO Summer abbonement kost €24,95 (laagtarief).

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.