Protocollen ACLO Sportcentrum Openingstijden zomervakantie
Open menu

Fitness

Om gebruik te maken van de fitness-ruimte bij de ACLO of Power Station, dien je een aparte Fitness Card aan te schaffen. Deze is te verkrijgen voor €65,- per jaar naast je ACLO Card. Het is niet mogelijk om alleen een Fitness Card aan te schaffen.

Let op! Je kunt je Fitness Card alleen aanschaffen bij de balie van het sportcentrum of ACLO Station.

Per semester kun je ook de Fitness Card aanschaffen voor een gereduceerd tarief. De kosten voor de Semester Fitness Card zijn dan €40,-. Behalve de Fitness Card, dien je ook in het bezit te zijn van een geldige ACLO  Card. De ACLO Card is dan ook voor een gereduceerd tarief beschikbaar (Semester Card).

Vanaf 1 mei 2018 is er de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden te fitnessen voor een gereduceerd tarief. De kosten voor de Summer Fitness Card zijn €19,95 en een ACLO Summer Card kost €24,95 (laagtarief).

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.