Maandag 20 november t/m 24 december 2023

De inschrijving is open van  maandag 30 oktober 2022 t/m zondagavond 12 november 2023. Schrijf je  in via de ACLO op of via deze link ! Op maandag 13 november vindt de loting plaats, wanneer je geplaatst bent in een cursus, heb je tot woensdag 15 november 23:59 de tijd om de reservering te bevestigen.
De na-inschrijvingen zijn geopend vanaf donderdag 16 november 09:00 tot 16.00 op de dag voor de cursus van start gaat.

*Cursussen aangegeven met een asterisk duren 10 weken. Voor deze cursussen kan je je alleen inschrijven in de A-periodes.

Voordat je mee kan doen aan een cursus, dien je je in te schrijven via de ACLO app. Ga in de app naar shop -> cursussen -> klik op de cursus die je leuk lijkt en scroll naar beneden om je aan te melden via de blauwe knop met ‘aanmelden’.  Let op, je kan je voor maximaal 3 cursussen aanmelden! Bij de aanmelding kan je jouw prioriteit aangeven van de cursus. Geef de cursus die jou het leukste lijkt een 1.

Het is alleen tijdens bepaalde periodes mogelijk om je in te schrijven voor een cursus. Wil je meer weten over onze sporten, groepslessen, open uren of cursussen, kijk dan onder ‘Sportaanbod’.

Wil je de cursusinschrijvingen terug vinden? Ga dan naar de ACLO app en ga naar het kopje ‘binnenkort’ om je reserveringen te bekijken.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende velden.

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.