Maandag 20 maart t/m zondag 23 april 2023

De inschrijving is open van maandag 27 februari 2022 t/m zondagavond 12 maart 2023. Schrijf je nu in via de ACLO app of via deze link! Op maandag 13 maart vindt de loting plaats. Wanneer je geplaatst bent in een cursus, heb je tot woensdag 15 maart 15:00 de tijd om de reservering te bevestigen.
De na-inschrijvingen gaan open op 16 maart 08:00 en sluiten op de dag voordat de cursus van start gaat om 16:00.

*Cursussen aangegeven met een asterisk (*) duren 10 weken en beginnen in de A-periodes. Je kunt je hier bij de inschrijvingen voor B-periodes dus niet voor inschrijven.

Voordat je mee kan doen aan een cursus, dien je je in te schrijven via de ACLO app. Ga in de app naar shop -> cursussen -> klik op de cursus die je leuk lijkt en scroll naar beneden om je aan te melden via de blauwe knop met ‘aanmelden’.  Let op, je kan je voor maximaal 3 cursussen aanmelden! Bij de aanmelding kan je jouw prioriteit aangeven van de cursus. Geef de cursus die jou het leukste lijkt een 1.

Het is alleen tijdens bepaalde periodes mogelijk om je in te schrijven voor een cursus. Wil je meer weten over onze sporten, groepslessen, open uren of cursussen, kijk dan onder ‘Sportaanbod’.

Wil je de cursusinschrijvingen terug vinden? Ga dan naar de ACLO app en ga naar het kopje ‘binnenkort’ om je reserveringen te bekijken.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende velden.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.