Let op: reservering is verplicht voor alle sportactiviteiten
Open menu

Promotiestudent

Als promotiestudent kun je een ACLO Card aanschaffen voor het studententarief en heb je dezelfde rechten als een reguliere student. Promotiestudent ben je als je in het bezit bent van een s-nummer. Met dit s-nummer kun je online inloggen op de website en daar je ACLO Card aanschaffen. Ook dien je dit s-nummer te gebruiken voor het doen van reserveringen, of het inschrijven voor één van de cursussen van de ACLO.
Echter, heb je geen studentenstatus en krijg je salaris inclusief alle werkgeverslasten zoals verzekeringen, vakantieuren e.d.? Dan wordt je gezien als medewerker van de RuG en kun je geen ACLO Card aanschaffen. Je kunt wel lid worden van de SPR, zie hiervoor: www.sprsport.nl SPR-leden kunnen net als ACLO-leden gebruik maken van de groepslessen en open uren en kunnen zalen, tennis- en squashbanen reserveren. SPR-leden kunnen alleen meedoen met de cursus na-inschrijving en mogen niet lid worden van een vereniging.

 

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.