Aangepast rooster 19-05 & 20-05
Open menu

Groepslessen en open uren

Met een ACLO Card kun je deelnemen aan de groepslessen en open uren van de ACLO. De groepslessen en open uren zijn te vinden in het rooster. Het verschil tussen groepslessen en open uren is dat er bij groepslessen les gegeven wordt door de sportdocent. Bij open uren houdt de sportdocent slechts toezicht (zoals bij klimmen, zaalvoetbal, en zwemmen).

Reserveringsprocedure

Voor alle groepslessen en open uren moet je vooraf een reservering maken. De inschrijvingen gaan maximaal 8 dagen van tevoren open. Je kunt een reservering maken via de website of de MY ACLO Sports app. Als je aankomt bij het Sportcentrum moet je de reservering bevestigen door een QR code te scannen. Dit doe je met de ACLO Access Control app. Je moet dus twee apps downloaden. Bij alle sportlocaties hangen meerdere QR codes, heb je een reserving in zaal 1 dan moet je de QR code bij zaal 1 scannen. Bij groen licht is de reservering bevestigd.

Let op: omdat er door corona beperkt aantal plek is, kan je momenteel maximaal 3 reserveringen hebben uitstaan. Op de dag zelf kun je nog wel een ‘last minute’ reservering maken wanneer er nog plek is.

Annuleren van reservering

Je kunt tot 2 uur voor de groepsles of open uur de reservering annuleren. Annuleer je te laat of kom je niet opdagen krijg je de eerste twee keer een waarschuwing, kom je hierna nog een keer te laat of kom je niet opdagen dan wordt je kaart geblokkeerd. Je kaart kan worden gedeblokkeerd wanneer een bijdrage van €10 is betaald bij de balie van het Sportcentrum. Mocht je te laat zijn met annuleren, maar je niet fit voelen en/of COVID-19 symptomen hebben. Blijf dan thuis en neem contact op met het Dagelijks Bestuur van de ACLO.

Locaties

De groepslessen en open uren worden op verschillende locaties gegeven: het Sportcentrum en het WAS op Zernike en ACLO Station in de binnenstad. Op deze pagina kun je de adressen vinden.

 

Zie onderstaande video voor de uitleg over het reserveren en bevestigen een reservering.

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.