Open menu

Contactenlijst

Huisarts

Vaak vergeten studenten zich in te schrijven bij een huisarts wanneer ze op kamers gaan, maar wat nou als er iets gebeurt in Groningen en je kan niet snel terug naar je ouderlijk huis? Het is daarom belangrijk dat je je zo snel mogelijk in schrijft bij een huisarts als je op kamers gaat in Groningen, zodat je gemakkelijk even snel langs kan gaan.

De GGD

De GGD is verantwoordelijk voor de gezondheid van Nederland. Als student kun je voor informatie en behandeling terecht bij de GGD of je huisarts. Je kunt met de GGD in Groningen telefonisch een afspraak maken via dit nummer 0900 737 73 66. Verder kan je via de website van de GGD informatie vragen of krijgen over verschillende gezondheidskwesties.

Wake Up Student Psychology & Coaching

De Student Coaches bieden psychische hulp en coaching aan voor studenten rond veel voorkomende uitdagingen:

  • Psychische klachten zoals stress, faalangst, somberheid of lage concentratie;
  • Effectief studeren zoals planning, tentamenaanpak of mindmapping;
  • Studiekeuze tot loopbaan oriëntatie;
  • Balans tussen studie en studentenleven vinden voor motivatie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling.

Bezoek de site www.wakeupstudent.nl voor verdere informatie of stuur even een mailtje naar info@wakeupstudent.nl.

Fysiotherapeut ACLO

Als je pijn voelt of andere klachten hebt tijdens het bewegen ben je snel geneigd Google raad te plegen voor advies. De informatie die je op internet vindt is overvloedig en compleet, maar soms zijn de adviezen tegenstrijdig of passen ze niet helemaal bij je persoonlijke situatie. Daarnaast vergt de juiste interpretatie van al die informatie kennis over het menselijk lichaam in combinatie met je specifieke klachten die jij misschien niet hebt, maar een fysiotherapeut wel.

De contactgegevens van fysiotherapeuten en Massagepraktijk Groningen staan onder het kopje ‘fysiek’.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.