Maandag 12 februari t/m zondag 17 maart 2024

De inschrijving is open van maandag 22 januari t/m zondagavond 4 februari 2024. Schrijf je in via de ACLO app of via deze link! Op maandag 5 februari vindt de loting plaats, wanneer je geplaatst bent in een cursus heb je tot woensdag 23:59 de tijd om de reservering te bevestigen.
Na-inschrijvingen gaan open op 8 februari om 09:00 en sluiten op de dag voor de cursus van start gaat om 16:00.

*Cursussen aangegeven met een asterisk duren 10 weken. Voor deze cursussen kan je je alleen inschrijven in de A-periodes.

Voordat je mee kan doen aan een cursus, dien je je in te schrijven via de ACLO app. Ga in de app naar shop -> cursussen -> klik op de cursus die je leuk lijkt en scrol naar beneden om je aan te melden via de blauwe knop met ‘aanmelden’.  Let op, je kan je voor maximaal 3 cursussen aanmelden! Bij de aanmelding kan je jouw prioriteit aangeven van de cursus. Geef de cursus die jou het leukste lijkt een 1.

Het is alleen tijdens bepaalde periodes mogelijk om je in te schrijven voor een cursus. Wil je meer weten over onze sporten, groepslessen, open uren of cursussen, kijk dan onder ‘Sportaanbod’.

Wil je de cursusinschrijvingen terug vinden? Ga dan naar de ACLO app en ga naar het kopje ‘binnenkort’ om je reserveringen te bekijken.

Klik hier voor een overzicht van de verschillende velden.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.