Lesuitval 19/10 Bodyfit (12:30)
Open menu
  • Sporten bij ACLO

Sporten bij ACLO

Op deze pagina vind je alle informatie over het sportaanbod bij de ACLO. Voor een overzicht van alle sporten die worden aangeboden, ga naar Sportoverzicht!

Reserveren

Voor alle sportactiviteiten moet je vooraf een reservering maken, deze kun je maken via MyACLO of de My ACLO Sport app.

Groepslessen

Groepslessen zijn trainingen waar je, mits je in het bezit bent van een ACLO Card, altijd naartoe kunt. Groepslessen staan onder begeleiding van een sportleider en je kunt er op je eigen niveau sport beoefenen.

Open Uren

Open uren zijn trainingen waar je, mits je in het bezit bent van een ACLO Card, altijd naartoe kunt. Dit zijn uren waarop er slechts toezicht plaatsvindt, zoals bij klimmen, zaalvoetbal en zwemmen.

Cursussen

De ACLO biedt in verschillende sporten cursussen aan waarin cursisten kennis kunnen maken met een sport. Deze worden begeleid door een leraar en duren 5 of 10 weken. Voor cursussen moet je je opgeven via MyACLO. Je vindt de inschrijfperiodes op de roosterpagina.

Vrij reserveren

Je kunt kosteloos en zonder begeleiding gebruik maken van verschillende faciliteiten. Hiervoor dien je te reserveren, dit kan aan de balie, telefonisch, via de My ACLO Sport app of via MyACLO.

Verenigingen

Er zijn 51 studentensportverenigingen aangesloten bij de ACLO in meer dan 40 verschillende sporten.

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.