Open menu
  • Sporten bij ACLO

Sporten bij ACLO

Voor een overzicht van alle sporten die worden aangeboden, ga naar Alle sporten!

Huidig Sportaanbod

Vanwege de Corona maatregelen zijn er een aantal veranderingen in ons sportaanbod. Op het moment is het verplicht om voor alle sportactiviteiten vooraf te reserveren. Dit kan via MyACLO of de My ACLO Sport app. Klik hier voor de actuele informatie omtrent het huidige sportaanbod en het coronavirus.

Online Sportaanbod

Op onze pagina ‘Online Sportaanbod’ staan allerlei sportvideo’s die je thuis kan proberen!

Groepslessen

Groepslessen zijn trainingen waar je, mits je in het bezit bent van een ACLO Card, altijd naartoe kunt. Groepslessen staan onder begeleiding van een sportleider en je kunt er op je eigen niveau sport beoefenen. Reserveren kan via MyACLO of via de My ACLO Sport app!

Open Uren

Open uren zijn trainingen waar je, mits je in het bezit bent van een ACLO Card, altijd naartoe kunt. Dit zijn uren waarop er slechts toezicht plaatsvindt, zoals bij klimmen, zaalvoetbal en zwemmen.Reserveren kan via MyACLO of via de My ACLO Sport app!

Cursussen

De ACLO biedt in verschillende sporten cursussen aan waarin cursisten kennis kunnen maken met een sport. Deze worden begeleid door een leraar en duren 5 of 10 weken. Voor cursussen moet je je opgeven via MyACLO! Je vindt de inschrijfperiodes op de roosterpagina.

Vrij reserveren

Je kunt kosteloos en zonder begeleiding gebruik maken van verschillende faciliteiten. Hiervoor dien je te reserveren, dit kan aan de balie, telefonisch, via de My ACLO Sport app of via MyACLO.

Verenigingen

Er zijn 50 studentensportverenigingen aangesloten bij de ACLO in meer dan 40 verschillende sporten.

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.