Aangepaste openingstijden i.v.m. Pinksteren

Terug naar overzicht

Open Zitvolleybal Kampioenschappen

Op 6 mei a.s. organiseert volleybalvereniging Veracles de Open Zitvolleybal Kampioenschappen. Dit is een kampioenschap waaraan iedereen kan deelnemen, zowel jong als oud en (zit)volleyballer als niet (zit)volleyballer. Het toernooi zal beginnen met een demonstratie van divisie zitvolleyballers. Hier zal gedemonstreerd worden hoe het ‘’echte’’ zitvolleybal er aan toe gaat! Vervolgens zal het toernooi van start gaan en kunnen de teams laten zien hoe goed zij kunnen zitvolleyballen.

De opbrengst van het toernooi zal gaan naar de organisatie Spieren voor Spieren, deze organisatie geeft mensen de mogelijkheid om te sporten, wat mooi aansluit bij het toernooi.
Ben je opzoek naar een leuke activiteit met je team? Of heb je zin in een gezellig sporttoernooi met je vrienden/vriendinnen?

Geef je op voor de Open Zitvolleybal Kampioenschappen in Groningen op 6 mei !

Tijd : 12.00-18.00 uur
Prijs : 25,00 per team  (Voor Spieren voor Spieren!)
Plaats: ACLO Sportscentrum , Blauwborgje 16 te Groningen

Inschrijven of meer informatie? Bekijk de website!

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!