Lesuitval: bodyfit 17:00, 17-07-18

Hockey

G.C.H.C.

G.C.H.C. is met ruim 600 competitieleden en ongeveer 180 trainingsleden de grootste studentenhockeyvereniging van Nederland. De vereniging heeft een hoop te bieden ongeacht of je lid bent bij een studentenvereniging of niet. Met drie selectieteams in zowel de dames als de herenlijn kan je hier op elk niveau terecht. De club kent 22 verschillende commissies die activiteiten zoals het Gala, Martinitoernooi en de Cricketdag, organiseren.

Kijk ook op de website G.C.H.C.

G.S.H.C. Forward

De gezelligste studentenhockeyclub van Nederland, is de Groninger studenten hockeyclub G.S.H.C. Forward. Naast veel gezelligheid op Thé Dansants, toernooien en kinderkampen, wordt er op veel verschillende niveaus gehockeyd. G.S.H.C. Forward biedt dus voor ieder wat wils. Prestatiehockey, plezierhockey maar vooral veel gezelligheid. Three Cheers.

Kijk ook op de website G.S.H.C. Forward.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!