Hockey

G.C.H.C.

G.C.H.C is de studentenhockeyclub van Groningen die een hoop heeft te bieden voor alle studenten ongeacht of je lid bent bij een studentenvereniging. G.C.H.C heeft ruim 200 competitieleden en ruim 150 trainingsleden. De club kent 22 commissies die jaarlijks verschillende dingen organiseren zoals het Gala, de toernooien, de zeilrace en de cricketdag.

Kijk ook op de website G.C.H.C.

G.S.H.C. Forward

De grootste, gezelligste en oudste studentenhockeyclub van Nederland, is de Groninger studenten hockeyclub G.S.H.C. Forward. Naast veel gezelligheid op Thé Dansants, toernooien en kinderkampen, wordt er op veel verschillende niveaus gehockeyd. G.S.H.C. Forward biedt dus voor ieder wat wils. Prestatiehockey, plezierhockey maar vooral veel gezelligheid. Three Cheers.

Kijk ook op de website G.S.H.C. Forward.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!