Terug naar overzicht

January Health Challenge

Vandaag start de January Health Challenge!

Lukt het jou om de hele maand januari mee te doen? Deel jouw challenge van de dag via Twitter (‪#‎JanuaryHealthChallenge‬) of Facebook! Onder alle inzendingen deze maand wordt een ACLO-sportbewijs, fitnesskaart of het restitutiebedrag verloot!

Challenge van vandaag:
Vandaag maak je geen gebruik van de auto, motor, bus of lift!

Waarom?
Pak de fiets in plaats van de bus, dit heeft enorm veel voordelen:
1. Verbrand calorieën!
2. Fietsen houdt de bloedvaten schoon
Regelmatig fietsen verbetert de samenstelling van het bloed en de stroming ervan. Het is goed voor de flexibiliteit van de bloedvaten en de gezondheid van de vaatwanden. Door beweging worden afvalstoffen beter afgevoerd en neemt de kans op dichtslibbende vaten af. Van fietsen ga je je fitter voelen en krijg je meer zin om dingen aan te pakken!
3. Fietsen vermindert stress
Regelmatig actief bewegen helpt je lichaam en je geest goed te ontspannen.
4. Fietsen beschermt je hersenen
Bewegen gaat het verval van ouder wordende hersenen tegen, blijkt uit onderzoek. De verschillende delen van de hersenen kunnen dankzij actieve lichaamsbeweging beter onderling communiceren. Daarnaast is bewegen ook gunstig voor je geheugen en je vermogen om te plannen. Goede combinatie met de tentamens van januari dus!

Succes!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.