Lesuitval: bodyfit 17:00, 17-07-18

Terug naar overzicht

Sport van de week – Atletiek!

Atletiek en studeren combineren? Kom trainen bij Vitalis!

Vitalis is dé studentenatletiekvereniging van Groningen! Bij Vitalis kun je op en rondom de atletiekbaan in het Stadspark meedoen aan zowel hardlooptrainingen voor alle afstanden en niveaus als technische trainingen zoals speerwerpen, kogelstoten, verspringen en hordenlopen. Er zijn vier verschillende trainingsgroepen: de sprintgroep, de middellange afstandgroep, de basisgroep en de technische groep.

Naast hardlopen en atletiek is er natuurlijk ook veel ruimte voor gezelligheid! Zo organiseren we onder andere elke maand een borrel in onze stamkroeg Tram 13, is er de mogelijkheid om gezamenlijk te eten na de training op dinsdagavond, gaan we tweemaal per jaar op trainingsweekend, organiseren we een eigen gala en gaan we op elk jaar verenigingsweekend!

In samenwerking met de ACLO wordt er komende woensdag 11 april de ACLO-Vitalisloop georganiseerd. Dit is een laagdrempelige hardloopwedstrijd waar je 4 of 7 kilometer kunt hardlopen (bijvoorbeeld ter voorbereiding op de Batavierenrace). Kom vooral meedoen!

Wil je meer weten over Vitalis of lijkt het je leuk om een keer mee te trainen? Of wil je meer informatie over de ACLO-Vitalisloop? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.vitalis.org!

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!