Terug naar overzicht

Sport van de week – Schaatsen

Bij Tjas draait het om sporten en gezelligheid. Je kan bij Tjas twee keer in de week trainen en er worden trainingen aangeboden voor ieder niveau. Op maandag trainen we om 17:00-18:00 en op donderdag om 17:45-18:45 op de ijsbaan op Kardinge. Daarnaast hebben we ’s winters een spinningtraining en ’s zomers hebben we fietstrainingen en looptrainingen.

Naast samen sporten kan je als lid van Tjas elke donderdag borrelen of feesten! Tjas is een grote vereniging met een grote actieve kern die vaak op reisjes gaat, feestjes bouwt, loopwedstrijden houdt, een megavette diesweek organiseert en ga zo maar door. Kortom; bij Tjas is alles mogelijk.

Je kan het hele jaar door lid worden van Tjas, wil je het uitproberen? Kom dan gratis een keertje schaatsen. Als je lid wil worden kan je mailen naar secretaris@tjas.nl!

Voor meer info check www.tjas.nl en https://www.facebook.com/GSSVTjas

Wist je dat

  • Tjas de grootste studentenschaatsvereniging ter wereld is?
  • Tjas een eigen dispuut heeft?
  • Schaatsers de beste billen van Groningen hebben?

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!