Terug naar overzicht

Sport van de Week – Windsurfen

Droom jij ervan om een echte surfdude of surfchick te worden? Of ben je er al een? Word dan lid van SurfAce: de windsurfvereniging van Groningen.  Met onze eigen bussen wordt er regelmatig naar verschillende surfspots gereden om lekker te varen. Ook als je niet je eigen materiaal hebt, kun je bij ons terecht. We hebben voldoende boards en zeilen ter beschikking. Als je nog niet kunt surfen kan je ook gewoon lid worden. We bieden namelijk gratis lessen aan die gegeven worden door de toppers van de vereniging. Bij het echte surfleven kan een biertje natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we elke dinsdag een borrel waar we al onze stoere surfverhalen met elkaar delen.

Wil jij droom werkelijkheid laten worden? Word dan lid!

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!