Beachvolleybal

Cursus

Tijdens de cursus komen verschillende technieken van het beachvolleybal aan bod. Er is een cursus voor beginners (vereiste: beheersing van service, passing, verdediging en aanvallen (niveau 2e en 3e klasse NeVoBo)), en gevorderden (vereiste: 1e klasse NeVoBo en hoger). Het is belangrijk om deze eisen aan het niveau in acht te nemen, wanneer je je inschrijft voor de cursus.

Vrij reserveren

Een beachvolleybal is te leen bij de balie van het Sportcentrum. Er kan een veld gereserveerd worden via de balie of via internet. Nadat je het beachvolleybalveld hebt gebruikt, moet het veld aangeharkt worden. Deze hark is te vinden op het veld.

G.S.B.V. Tweeslag

De Groninger Studenten Beachvolleybal Vereniging Tweeslag is in mei 2004 opgericht en is de eerste studenten beachvolleybalvereniging van Nederland. Lijkt het je leuk om beachtrainingen te volgen of gewoon lekker te beachen met de andere leden van de vereniging? Neem dan eens contact met ons op. We hopen je snel een keer op het zand te mogen begroeten.

Geïnteresseerd in deze sport? Kijk ook op de site van de vereniging G.S.B.V Tweeslag.

 

 

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!