Duiken

G.S.D.C. Ad Fundum

Altijd al meer willen zien van de fascinerende onderwaterwereld? Kom dan bij studentenduikclub Ad Fundum! Wij staan voor gezellige duikweekenden & duikvakanties. Daarnaast organiseren we vele andere gezellige activiteiten! Je kunt bij ons op een betaalbare manier je opleiding (ver)volgen, omdat je de duurdere materialen van de club kunt gebruiken.

Kijk ook op de website G.S.D.C. Ad Fundum.

G.B.D. Calamari

De Groninger Biologen Duikvereniging Calamari is een gezellige studentenduikvereniging geïnteresseerd in het onderwaterleven. Naast duiken kan er ook mee worden gedaan met onderwaterhockey. Als je geïnteresseerd bent in snorkelen, zwemmen, onderwaterhockey of duiken is Calamari voor jou. Regelmatig organiseren we duikweekenden, zowel in de omgeving van Groningen als in Zeeland. Naast deze weekenden organiseren wij diverse activiteiten en hebben we twee keer per week (perslucht) training en gelegenheid om vrij te zwemmen. Daarna duiken we vaak de kroeg in!

Kijk ook op de website G.B.D. Calamari.

Terug naar sporten

Healthy Ageing

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!