Fitness

Het Sportcentrum beschikt over twee fitnesslocaties waar je bijna het hele jaar kunt trainen. Om te kunnen fitnessen in het sportcentrum dien je een fitness intro of cursus te volgen. Om gebruik te mogen maken van Power Station in ACLO Station, dien je een tweedaagse power intro te volgen. Na het volgen van de fitnessintroductie of cursus, kun je voor €65,- onbeperkt toegang krijgen tot de fitnesszaal. De fitnesskaart is te koop bij de informatiebalie in het Sportcentrum. De kaart is geldig van september tot september (vanaf februari kost de Fitness Card €40,- voor de periode februari tot september).

Meer informatie over fitness en het verschil tussen de twee locaties vindt je hier. Benieuwd wanneer onze fitnessruimte open is? Onze openingstijden vind je hier.

Fitness introductie

Iedereen die wil fitnessen bij de ACLO volgt een fitness introductie via MyACLO (bij Aanbod kun je je inschrijven voor een introductie).  Tijdens de introductie worden de huisregels doorgenomen en sport je een uur onder begeleiding van onze fitness supervisors. Neem dus je sportkleren en een handdoek mee. De fitness intro vindt plaats in onze fitnessruimte in het sportcentrum.

Cursus

Voor mensen zonder ervaring met fitness of meer over fitness willen leren, biedt de ACLO een fitness cursus aan. Deze vindt plaats in het WAS. Hier leer je de beginselen van fitness zodat je na afloop van deze cursus zelf in onze fitness ruimte aan de slag kunt! Neem hiervoor je sportkleren en een handdoek mee.

G.S.K.V. Northside Barbell

Ben je meer geïnteresseerd in krachtsport dan in normale fitness? Kijk dan bij powerliften of op de website van onze krachtsportvereniging G.S.K.V Northside Barbell.

 

Locaties

  • Sportcentrum
    Blauwborgje 16
    9747 AC Groningen
    0503638063
Terug naar sporten

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Athleteshop

Athleteshop

Athleteshop en ACLO werken samen! Athleteshop is een online sportwinkel voor al je sportmaterialen en de inrichting van sportaccomodaties en de Official Supplier van de ACLO!