Terug naar overzicht

Sport van de Week Squash

Sport van de Week, elke week wordt er bij de ACLO een sport in het zonnetje gezet. Dit doen we door middel van foto’s, filmpjes, informatie en interessante weetjes.

De Sport van deze Week is: Squash!

Heb je na het studeren zin om stoom af te blazen en hou je van snelheid?

Kom dan squashen bij Squadraat, de grootste en gezelligste Studenten Squashvereniging van Nederland! Voor 37 euro kun je het hele jaar tossen, borrelen en deelnemen aan activiteiten!

G.S.S.V. Squadraat is de Groninger Studenten Squash Vereniging. Squadraat bestaat al sinds 1985 en is inmiddels uitgegroeid tot de leukste en grootste studentensquash vereniging van Nederland. Squadraat heeft meer dan 150 leden, die naast het squashen ook houden van gezelligheid.

Wat heeft Squadraat jou te bieden?
Naast de gezelligheid wordt er ook fanatiek gesquasht bij Squadraat! Onder leiding van 5 trainers wordt er op elk niveau fanatiek getraind. Andere squashactiviteiten die plaatsvinden zijn competities, clinics, toernooien en elke dinsdag en donderdagavond zijn er tosses.

Eenmaal per maand is er een borrel in café De Doos en daarnaast zijn er verschillende commissies die leuke activiteiten organiseren.

Klinkt squash als de sport voor jou? Of twijfel je nog?
Kijk voor meer informatie op www.squadraat.nl

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.