Terug naar overzicht

Sport van de Week Beachvolleybal

Sport van de Week, elke week wordt er bij de ACLO een sport in het zonnetje gezet. Dit doen we door middel van foto’s, filmpjes, informatie en interessante weetjes.

De Sport van deze Week is: Beachvolleybal

G.S.B.V Tweeslag

Zon, strand en beachvolleybal, alle ingrediënten voor een fantastische zomer!

Ook zo klaar met die zweterige zaalsporten of geen zin meer om in je eentje te hardlopen? Geen nood! Voor beachvolleybal heb je alleen maar een bak zand, een net en een bal nodig en laat dat nou precies zijn wat we al bij de ACLO hebben staan… Zonnebril erbij, bikini erbij en je bent klaar op te spelen!

Bij beachvolleybal speel je in teams van twee. Je hebt geen vaste positie en op deze manier leer je alle facetten van het spel. In de meeste gevallen speel je met en tegen hetzelfde geslacht, maar ook voor mixteams zijn er verscheidene toernooien, waar je aan kunt deelnemen. Daarnaast trainen we bij Tweeslag in trainingsgroepen van ongeveer 8 personen, dus vind je altijd wel een maatje om mee deel te nemen aan de toernooien. Deze zomer zal er elke doordeweekse avond getraind worden op de beachvelden bij de ACLO. Tweeslag heeft een Topgroep die mee doet aan de nationale divisietoernooien door het hele land. En ook als je nog geen (beach)volleybalervaring hebt, ben je van harte welkom om bij ons te komen trainen!

Naast onze maandelijkse toernooien, worden er ook vele activiteiten georganiseerd, zoals een Running Diner, een pubquiz en borrels in de Kachel. Daarnaast maken we ieder jaar met Tweeslag Ameland onveilig om daar mee te doen aan hét grootste beachevenement van Europa.

Wil jij deze zomer zon, strand, sport en fun? Voor maar €25,- heb je deze zomer 10 trainingen en kun je meedoen aan de toernooien en activiteiten, waaronder het legendarische Amelandweekend!

Geef je dus snel op bij ledenmanager@tweeslag.nl voor het instuif op dinsdag 7 april!

Wist je datjes:

  • Beachvolleybal sinds 1996 een Olympische Sport is?
  • In 2013 de Nederlandse mannen wereldkampioen zijn geworden?
  • Deze zomer het WK Beach plaatsvindt in Nederland?
  • Tweeslag de enige Studenten Beachvolleybalvereniging van Nederland is?
  • Dit jaar op 23 en 24 mei een groot nationaal beachvolleybaltoernooi georganiseerd wordt door Tweeslag op het Ebbingekwartier ?
Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.