Terug naar overzicht

Sport van de week: beachvolleybal!

Sport van de week: beachvolleybal

Houd je net zoveel van de zomer als wij? Kan je echt niet wachten tot je weer naar buiten kan? En wil jij ook kunnen genieten van zand en zon terwijl je lekker aan het sporten bent?  Kom dan beachvolleyballen bij G.S.B.V Tweeslag, de grootste studenten beachvolleybal vereniging van Nederland! Leer wat de termen pass, set, snake, cobra, spike, dig, kill, ace, line en skybal inhouden en nog veel meer!

Bij Tweeslag wordt op elke doordeweekse avond getraind bij de beachvelden van de ACLO. De trainingsgroepen bestaan uit 8 personen en er wordt getraind van beginnersniveau tot eredivisie! Dus ook als je nog geen (beach)volleybalervaring hebt, ben je van harte welkom om te trainen!

Beachvolleybal is de sport die bekend staat om zandhappen, spectaculaire reddingen, zinderende wedstrijden en letterlijk overal zand en dan bedoelen we ook echt overal! Het draait om tactiek, explosiviteit en samenwerking. Klinkt dit goed en wil jij een sportieve en zonnige zomer met ons mee beachvolleyballen? Voor 45 euro kun je bij Tweeslag 20 weken trainen en meedoen aan verschillende toernooien en activiteiten!

Ons zomerblok 1 loopt van 29 maart tot 4 juli. Schrijf je nu snel in en dan zien we je graag op de instuiftraining op 19 maart. Inschrijven kan t/m 10 maart, via www.tweeslag.nl en bij vragen mail gerust naar secretaris@tweeslag.nl.

Healthy Ageing

ACLO erkent het belang van Healthy Ageing en heeft daarom de Healthy Ageing commissie (Healthcie) opgericht.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.