Terug naar overzicht

Sport van de Week: Zaalvoetbal

Nieuw bij de ACLO! Sport van de Week, vanaf nu wordt er elke week een sport in het zonnetje gezet. Dit doen we door middel van foto’s, filmpjes, informatie en interessante weetjes. De Sport van deze Week is:

Zaalvoetbal!

Zaalvoetbal is nog steeds een beetje het kleine broertje van veldvoetbal. Onterecht vinden wij van Drs. Vijfje. Zaalvoetbal is namelijk sneller, technischer, doelpuntrijker en daardoor spannender en leuker. Steeds meer studenten in Groningen lijken dit ook te vinden, aangezien onze vereniging sinds haar oprichting in 2003 explosief gegroeid is tot inmiddels de grootste zaalvoetbalvereniging van Nederland!

Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan onderstaand filmpje of kom eens langs tijdens een thuiswedstrijd van heren 1 en dames 1 van Vijfje. Deze wedstrijden vinden 1x in de 2 weken na elkaar plaats in de struikhal op de vrijdagavond. Voor meer informatie over de wedstrijden en de vereniging, ga naar de site: www.drs.vijfje.nl.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.