Terug naar overzicht

Sport van de week: zaalvoetbal!

Sport van de week: zaalvoetbal!

Welkom bij Drs. Vijfje, waar zaalvoetbal en feest worden gemixt tot de ultieme cocktail voor je studententijd. Met meer dan 500 leden verdeeld over 50 teams is Vijfje de grootste zaalvoetbalvereniging van Nederland. In het seizoen 2020/2021 heeft Drs. Vijfje 40 herenteams en 10 damesteams, waarmee Vijfje de grootste futsalvereniging is van Nederland.

De selectieteams van Vijfje zijn de eerste drie heren- en damesteams. Vijfje 1 speelt in de Topklasse, Vijfje 2 speelt in de Hoofdklasse en Vijfje 3 speelt in de 1e klasse. De overige herenteams zijn als een piramide verdeeld over de 1e, 2e, 3e en 4e klasse. De dames selectieteams komen uit in de Eredisie (VR1) en in de Hoofdklasse (VR2 en Vr3). De overige damesteams spelen in de 2e klasse. Alle teams spelen hun thuiswedstrijden op woensdag of vrijdag. De selectieteams spelen allen op vrijdag.

Elke vrijdag en om de woensdag verenigen we ons in de kroeg, waar we regelmatig speltoernooien en andere feesten houden. Ook is er uiteraard voldoende mogelijkheid om te trainen. Hiernaast heeft Vijfje ook een tof verenigingsleven. Wil je meer informatie? Kijk op onze website: https://drs.vijfje.nl/home !

*Het filmpje is opgenomen in het begin van 2020-2021.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.