Protocollen ACLO Sportcentrum Openingstijden zomervakantie

Terug naar overzicht

Sport van de week: Zaalvoetbal!

Sport van de week: Zaalvoetbal!

Welkom bij Drs. Vijfje, waar zaalvoetbal en feest worden gemixt tot de ultieme cocktail voor je studententijd. Met meer dan 480 leden verdeeld over 50 teams is Vijfje de grootste zaalvoetbalvereniging van Nederland.
Wekelijks spelen alle teams, waarvan vier selectieteams, hun wedstrijden. Heren 1 speelt Topklasse. Vrouwen 1 heeft afgelopen seizoen de KNVB beker gewonnen en zijn tweede geëindigd in de strijd om het landskampioenschap. De overige teams zijn verdeeld over de Hoofd- tot en met de 4e klasse, het laagste niveau.
Elke vrijdag en om de woensdag verenigen we ons in de stamkroeg: de Jut & Jul, waar we regelmatig speltoernooien en andere feesten houden. Ook is er uiteraard voldoende mogelijkheid om te trainen. Hiernaast heeft Vijfje ook een tof verenigingsleven. Wil je meer informatie? Kijk op onze website!

 

Healthy Ageing

ACLO understands the importance of Healthy Ageing and has therefore established a Healthy Ageing committee (Healthcie) in 2014-2015.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.