Terug naar overzicht

Sport van de Week Wielrennen

Sport van de Week, elke week wordt er bij de ACLO een sport in het zonnetje gezet. Dit doen we door middel van foto’s, filmpjes, informatie en interessante weetjes.

De Sport van deze Week is: Wielrennen

Houd jij van wielrennen? Wil je graag koersen en/of toeren in binnen- en buitenland? Volg je graag de wielerwedstrijden vanaf de bank met een (Belgisch) biertje erbij? Voor alles wat met wielrennen te maken heeft ben je bij G.S.W.V. Tandje Hoger aan het goede adres, want TH is dé wielervereniging van studerend Groningen!

Vanaf 11 mei begint onze beginnerscursus weer! Of je nu nog nooit eerder op een racefiets hebt gezeten of dat je een wielrenner bent die graag bepaalde kneepjes van het vak bij wilt leren: de beginnerscursus is voor jou onmisbaar! Als je wel student bent maar (nog!) geen lid van Tandje Hoger, ben je uiteraard ook van harte welkom! Kijk voor meer informatie op onze website: www.tandjehoger.com.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.