Terug naar overzicht

Sport van de Week Volleybal

Sport van de Week, elke week wordt er bij de ACLO een sport in het zonnetje gezet. Dit doen we door middel van foto’s, filmpjes, informatie en interessante weetjes.

De Sport van deze Week is: Volleybal

Overal ter wereld wordt Volleybal gespeeld. Een team bestaat uit 12 spelers, waardoor het een erg gezellige sport is.  Als Veraclesser ontwikkel je al snel een groen hart. Veracles is een gezellige, groene studentenvolleybalvereniging met een ons-kent-ons sfeer. Met geregeld feesten, borrels, activiteiten, commissies en de gezelligste thuisspeeldagen is er bij Veracles altijd wat te beleven! We bieden volleyballers van verschillende niveaus de mogelijkheid om lid te worden. Veracles heeft 12 vrouwenteams van 1e  divisie tot 4e  klasse en 4 weekteams en 7 mannenteams van 2e  divisie tot aan 4e klasse en 1 weekteam. Wil jij volgend jaar ook volleyballen? Stuur dan een mailtje naar bestuur@veracles.nl. Aankomende zaterdag (18 April) heeft Veracles hun Publieksdag, waar de strijd losbarst in de ACLO en alle teams hun laatste wedstrijd spelen. Iedereen is zaterdag welkom. Voor meer informatie kijk op www.veracles.nl

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.