Terug naar overzicht

ACLO Station gaat open!

Op 21 september 2015 gaat ACLO Station definitief open voor ACLO-sporters. Voor degenen die niet kunnen wachten is er de mogelijkheid om op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 september al proeflessen te volgen in de open uren ruimte. Iedereen kan hier aan meedoen (dus ook zonder ACLO Card), maar let op: VOL = VOL. Het rooster voor de try-outs van de groepslessen vind je hier ! Vanaf 21 september zal het reguliere rooster van ACLO Station ingaan. Er zal vanaf dan gewerkt worden met een ticketsysteem, hierover volgt meer informatie.

Tijdens de try-outs is Power Station (krachtsport) open voor kijkers . G.K.S.V. Northside Barbell zal gaan proefdraaien. Het is mogelijk om een kijkje te nemen en om vragen te stellen aan de leden van Northside Barbell. Per 21 september zal Power Station openen om krachtsport uit te oefenen. Let op: voordat je kunt krachttrainen in Power Station moet je een introductie doen. Hiervoor kan online worden aangemeld.

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.