Terug naar overzicht

ACLO Summer Card

De hele zomer onbeperkt sporten voor maar €19,95!

De ACLO heeft dit jaar een speciale Summer actie! De Summer Card kost €19,95 en geeft je de mogelijkheid om onbeperkt te sporten tussen 1 mei en 31 augustus 2015. Dit is slechts € 4,99 per maand! Je kunt vanaf 1 mei de Summer Card online (log in via MyACLO) of bij de balie van het ACLO Sportcentrum kopen.

Wat is inbegrepen?
Met de Summer Card kun je gebruik maken van alles wat de ACLO te bieden heeft, namelijk
– Deelnemen aan algemene uren. Hier kun je naar binnen lopen en meedoen zonder je op te geven (zoals body-fit, spinning, yoga en circuittraining);
– Kennismaken met nieuwe sporten tijdens één van de cursussen in de maand juni (zoals windsurfen, kanoën en bootcamp outdoor);
– Met vrienden een zaal, veld of baan reserveren (o.a. tennis, beachvolleybal en squash);
– Om gebruik te kunnen maken van de fitnessruimte betaal je naast de kosten voor je ACLO Card €19,95 extra, dit is een speciaal Summer Fitness tarief!
– Let op! Als je lid wilt worden bij één van onze 49 studentensportverenigingen dien je wel de volledige ACLO Card te kopen (€ 52,-).

Het sportrooster vind je hierLet op: tijdens de zomermaanden juli en augustus hanteert de ACLO een aangepast zomer rooster!

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.