Terug naar overzicht

Controlecommissie gezocht!

De ACLO is opzoek naar nieuwe leden voor de controlecommissie (Cocie). De Cocie controleert of alle sporters in het bezit zijn van een ACLO Card. De Cocie controleert steekproefsgewijs de collegekaarten van de studenten om het sporten zonder ACLO Card te voorkomen. Als lid van de Cocie krijg je een vrijwilligersvergoeding van €6,- per uur. Als Cocie lid maak je daarnaast deel uit van de actieve achterban van de ACLO. Hierdoor maak je leuke borrels en activiteiten mee. Wil jij wat bijverdienen en daarnaast actief zijn bij de gezelligste en grootste studentensportorganisatie van Europa? Mail dan je cv en toelichting over jezelf voor zondag 12 juni naar ic@aclosport.nl !

Controlecommissie gezocht!

Healthy Ageing: We worden met z'n allen steeds ouder, maar het aantal jaren dat we in gezondheid leven, stijgt echter niet even snel.  Dit complexe probleem legt een grote druk op de samenleving.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.