Terug naar overzicht

Eerste editie van de Duursportcompetitie!

Duursportcompetitie 2021
In samenwerking met de verenigingen Gyas, Tandje Hoger, Tjas, Tritanium en Vitalis wordt in het najaar van 2021 de eerste editie van de Duursportcompetitie georganiseerd. Tijdens deze competitie zullen diverse wedstrijden georganiseerd worden van de verschillende sporten, waarbij de titel van Duursportkampioen(e) van Groningen gewonnen kan worden! Naast de titel valt er voor de beste man en vrouw ook een prijs te winnen. Dus meldt je snel aan en ga de strijd aan met je concurrenten! De competitie zal bestaan uit 5 wedstrijden en inschrijven is voor iedereen mogelijk die aangesloten is bij de ACLO. Na de laatste wedstrijd zal, indien mogelijk, de prijsuitreiking en een afsluitende borrel plaatsvinden.

Wedstrijd agenda:

  • 22 september: Wielrennen (Tandje Hoger) –  Afvalkoers
  • 29 september: Zwemloop (Tritanium) – 400 m zwemmen & 3,4 km lopen
  • 20 oktober: Aclo Vitalis loop (Vitalis) – 6,5 km
  • 24 oktober: Schaatsen (Tjas) – Time trial
  • 3 november: Roeien (Gyas) – 1000 m ergometeren

Inschrijven kan via de onderstaande link. Wees er snel bij, want tijdens de eerste editie van de competitie is er slechts plek voor 50 deelnemers! De inschrijfkosten bedragen €10 voor de gehele competitie. Na de aanmelding ontvang je van ons een mail met daarin de bevestiging van je aanmelding en verdere informatie. Mocht je hier nog vragen over hebben, stuur dan vooral een mail naar duursportcompetitie@gmail.com.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfUb3DSWHfUMn5rP4DQKmu8VG3tFMY4pEGbl9drwUW-MfN_8g/viewform

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.