Terug naar overzicht

Gezocht: Event Managers voor de KEI-week!

Gezocht: Event Managers voor de KEI-week!
Voor de KEI-week van 2015 is Stichting KEI weer op zoek naar Event Managers! Vanaf mei wordt het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI ondersteund door een hechte groep van zeven studenten: de Event Managers. De functie van Event Manager is grofweg op te splitsen in twee delen; één deel vindt plaats voorafgaand aan de KEI-week en het tweede deel is tijdens de KEI-week. Voorafgaand aan de KEI-week onder-steun je het Dagelijks Bestuur bij organisatorische taken, tijdens de KEI-week neem je als Event Manager de algehele coördinatie van de evenementen op je. Daarnaast zal je tijdens de KEI-week de crew aansturen en ben je dus verantwoordelijk voor een grote groep vrijwilligers. Wil je meer weten over de functie Event Manager? Kijk dan op www.keiweek.nl/event-managers en/of vraag een informatiepakket aan door een e-mail te sturen naar wervingenpromotie@keiweek.nl. Ook kun je langskomen op de informatieavond. Deze is op donderdag 19 maart van 17.00 tot 18.00 uur op het KEI-pand. Als je wilt solliciteren voor Event Manager kun je je motivatiebrief en CV vóór maandag 3 april 18.00 uur sturen naar sollicitatie@keiweek.nl.
Het Dagelijks Bestuur van Stichting KEI begint elk jaar in december en de sollicitaties hiervoor zullen daarom pas later in het jaar zijn. Wil je nu al meer weten over een functie in het Dagelijks Bestuur? Stel dan je vragen door te mailen naar wervingenpromotie@keiweek.nl of drink een keer koffie met een van de huidige bestuursleden!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.