Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap komt naar Groningen!

Het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap komt naar Groningen!

 

Groningen, september 2015-

Ieder jaar komen zo’n 1500 sporters vanuit verschillende studentensteden in Nederland bij elkaar om te strijden tegen andere steden. Je kunt Nederlands Studentenkampioen worden met je team of in je eigen individuele sport. Daarnaast komt er één stad als beste naar voren en deze mag zich dan een jaar lang de beste studenten-sportstad van Nederland noemen!

Komend jaar zal het GNSK plaats vinden op 17, 18 en 19 juni in Groningen. Er zal hier een record aantal sporten gespeeld worden, want naast de acht vaste disciplines zijn er negen keuze-onderdelen toegevoegd! De wedstrijden worden op verschillende locaties in en rondom Groningen georganiseerd. Het GNSK 2016 wordt afgesloten met een groot eindfeest.

Het bestuur is al druk bezig met de voorbereidingen. De sporten zijn gekozen, de locaties zijn vastgelegd; het wordt een fantastisch sportweekend! Het GNSK-bestuur hoopt je volgende zomer te zien in Groningen!

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.