Terug naar overzicht

In 2020 bestaat de ACLO alweer 75 jaar!

Dit moet natuurlijk goed gevierd worden! Lijkt het jou gaaf om een van de grootste evenementen van de ACLO te organiseren? Lijkt het je leuk om actief te worden bij de grootste studentensportorganisatie van Europa met zo’n 60 actieve leden? Geef je dan nu op voor de ACLO Lustrumcommissie! In 2020 vieren wij onze 75ste verjaardag en pakken wij groots uit tijdens een lustrumweek in mei 2020. Deze week zal volledig in het teken staan van sportieve, sociale, én ludieke evenementen rondom ACLO Studentensport! Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van verschillende evenementen, het plannen van meerdere feesten en activiteiten en het samenwerken binnen de sportiefste organisatie van Groningen? Dan zoeken wij jou voor onze lustrumcommissie!

In een commissie bij de ACLO ontwikkel je je niet alleen op je studiegebied, maar ook op persoonlijk vlak. Het is bovendien een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en staat ook nog eens goed op je CV! Solliciteren voor de Lustrumcommissie kan tot 1 december 2019 via ci@aclosport.nl. Voeg je CV en motivatie toe en dan nodigen wij je uit voor een kennismaking!

Voor meer informatie bekijk hier de informatiebrochure of kom langs op ons kantoor!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.