Terug naar overzicht

Lauwersloop 30 mei 2015!

Na het daverende succes van afgelopen jaar zal op 30 mei 2015 de Lauwersloop weer plaatsvinden!

De Lauwersloop is dé studenten estafetteloop van het Noorden! De start van de Lauwersloop is in Leeuwarden en zal van daaruit via Lauwersoog naar Groningen gaan, waar wordt gefinisht op de Grote Markt.

Per team zijn er 18 deelnemers, waarvan 6 vrouwen en 12 mannen, die samen 17 etappes lopen verdeeld over een afstand van 115 km. De etappes verschillen tussen de 2 en 12 km. Na de finish op de Grote Markt zal er in de binnenstad van Groningen een groot eindfeest worden georganiseerd!

Inschrijven kan via: www.lauwersloop.nl.
Volg de Lauwersloop ook via de Facebook pagina.

Deelname aan de Lauwersloop kost €195,00 per team en de inschrijving is open tot 30 april 2015 23:59.

GEZOCHT: Vrijwilligers voor de 22e Lauwersloop

Ben je geblesseerd, ongetraind of wil je gewoon niet hardlopen? Toch kan jij deel uitmaken van de 22e editie van de Lauwersloop. Word vrijwilliger! De Lauwersloop is op zoek naar ongeveer 100 vrijwilligers die willen helpen met het opbouwen en afbreken van herstarts, het regelen van verkeer, het verzorgen van de tijdwaarneming of foto’s willen maken. Lijkt het je leuk om op 30 mei te helpen met de mooiste studenten estafette van het Noorden, stuur dan een mailtje naar: medewerkers@lauwersloop.nl.

 

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.