Terug naar overzicht

  • Actualiteiten
  • Let op: reservering is verplicht voor alle sportactiviteiten

Let op: reservering is verplicht voor alle sportactiviteiten

Update over de reserveringsprocedure.

Let op: reservering is verplicht voor alle sportactiviteiten per 31/08

Door de maatregelen omtrent het Corona virus zal het sportaanbod  en bijhorende reserveringsprocedure er wat anders uit zien in 2020-2021.

Omdat wij als ACLO Sportcentrum nauw de maatregelen van de overheid volgen wat betreft veilig sporten in Corona tijden, hanteren wij de richtlijnen die momenteel gelden. Dit houdt bijvoorbeeld in dat de groepslessen in kleinere groepen worden georganiseerd en dat reservering voor elke sportactiviteit verplicht is, vrije inloop is dus niet meer mogelijk. Je kunt een reservering maken via de website of de My ACLO Sport app.

Als je aankomt bij het Sportcentrum moet je de reservering bevestigen door een QR code te scannen. Dit doe je met de ACLO Acces Control app. Bij alle sportlocaties hangen meerdere QR codes; heb je een reserving in zaal 1 dan moet je de QR code bij zaal 1 scannen. Met het krijgen van een groen scherm is de reservering bevestigd.

Zie onderstaande video voor een demonstratie hoe je een reservering maakt en bevestigd.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.