Terug naar overzicht

Schrijf je nu in voor de buiten fitness!

Schrijf je nu in voor de buiten fitness!

De fitness is weer geopend! Vanaf vandaag kan je je aanmelden voor een fitness-tijdslot, op dit tijdstip kan je dan tot en met 18 april wekelijks komen trainen. Je schrijf je dus in voor een vaste dag en tijdstip om buiten te trainen op het Sportcentrum. De beschikbare fitness-apparatuur is naar buiten verplaatst, waardoor er volledig corona-proof gesport kan worden. Je kan de fitness-binnenplaats bereiken door de gebruikelijke fitnessruimte binnen te gaan en aan de rechterkant weer naar buiten te gaan. De looproute staat duidelijk aangegeven in het Sportcentrum en er zal toezicht aanwezig zijn tijdens het sporten.

Schrijf je dus snel in via MyACLO!

Let op: je hebt een ACLO fitness Card nodig om je te kunnen inschrijven voor de buiten fitness. Daarnaast is het niet toegestaan om je in te schrijven voor een fitness-tijdslot wanneer je al deelneemt aan een andere ACLO-cursus of groepsles, of wanneer je traint bij een vereniging of op een externe sportlocatie. Je kan je voor maximaal 1 tijdslot aanmelden.

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.