Terug naar overzicht

Sport van de week – Kitesurfen

Kitesurfen is een snel opkomende sport binnen het surfen. Met internationale wedstrijden zoals de Red Bull Megaloop Challenge, waar er meer dan 20 meter hoog wordt gesprongen met alleen een vlieger aan de middel, is kitesurfen een ware extreme sport. Als er wind voorspelt staat krijgen wij de echte ‘surf fever’, worden onze auto’s volgeladen en wordt er geracet richting het Ijsselmeer of de zee. Buiten dit genieten wij van borrels om de week, een wintersport, een lente én zomertrip, en meerdere activiteiten en trips per jaar!
Voor enthousiastelingen die nog nooit hebben gekitesurfed is er ook een plekje op onze vereniging, Released! Met onze charmante opgeleide instructeurs is het mogelijk om snel je eerste meters te maken! Meer weten? Check onze site, https://www.gskv-released.nl/home, stuur een mail of een appje. Overtuigd? Inschrijven kan vóór 1 maart ook via de site!

Energie vergelijken

Energie vergelijken

Bespaar gemakkelijk en snel vele honderden euro's op uw energierekening via Gaslicht.com. De 100% onafhankelijke energievergelijker van Nederland.